Piratafton

Vi uppmanades in en inbjudan från Simon och Damjan att:

“Torsdagkvällen den 5 september bjuder vi (ett litet gäng piratpartister) er (ett större gäng piratpartister) att delta i ett trevligt after work i goda vänners lag på Båten i Karlstad. Båten ligger förtöjd utmed Klarälven och kvällen kan med fördel ägnas åt att äta middag, ta en öl/vin/läsk, diskutera med lika- och oliksinnade samt beundra den vackra utsikten som Solstaden bjuder på.
Adressen är Älvgatan 4.

Skepp o’hoj!”

Även om jag har lite estetiska invändningar på Restaurangen Båten (även kallat Matvraket pga utseendet) så var det utsiktsmässigt något som visade upp Karlstads bästa sida. Men eftersom det var både en trevlig och intressant middagssamling så tror jag inte att jag en enda gång så någon som uttråkat tittade på utsikten. Amelia Andersdotter berättade om kuriosa och egenheter, glädjeämnen och små bekymmer i en anda som anstår att vara i den orala traditionens sanna hembygd.

Helt klart så var formatet lyckat: En eller flera gäster som lockar medlemmarna, mat som mättar magen och tillgång till drycker av olika slag, som intas vid ett långbord. Helt klart kanske det inte är alla som har en budget som gör att de kan delta varje gång, men om vi blandar den här formen med det lite tråkigare formatet som vi har på våra möten på Banjogatan 6 och till detta lägger den mer klassiska piratfikat så får vi en variation som passar alla.

Det är en bra dag idag! 🙂

C Magnus Berglund

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>