Nominerade till Riksdagslistan

Vi har samlat in nomineringar och föreslår att ni tänker efter hur ni vill ha det på listan. Alla förslag är välkomna. Alla är välkomna till mötet då vi tillsammans skall komma fram till en bra lista.

De nominerade är:

JP Anderson

C Magnus Berglund

Isabelle Danielsson
En lokal lista utan Isabelle vore ingen lista. Hon är en doer som med rätt aktivister kan göra storverk. Hon sitter i ledningen som eventansvarig där hon planerat både bokmässan och Dream Hack för partiet.

Gabriel Eriksson
Bara de skarpaste knivarna bör sitta i riksdagen och där hör jag helt klart hemma.

Jimmie Karlsson
Jimmie är en av de mest engagerade piraterna i PP Karlstad och bör därför med all rätta stå med på Riksdagslistan. Han är en doer och som medlemsvärvningsansvarig i UP har han fått lära sig att planera, och visat att han gör det bra.

Malin Karlsson

Simon Nordgren

Fredrik Waller

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>